fredag 18. juni 2010

Vi bor og bygger

 • Flisene på badet er ferdig lagt og skal fuges på lørdag, på badet mangler vi da montering av vegghengt do, glassbyggerstein veggen, montering av innredning, kraner til dusjen, vasken og vaskemaskin. Perlepanel skal legges på de to siste veggene og det skal males grått. Samt at taklampen og det elektriske må kobles på.
 • På kjøkkenet mangler vi fotlisten uder innredningen, utforing ved oppvaskmaskinen, utforinger i vinduskarmen, listverk rundt vinduene, håndtak på alle skap og skuffer.
 • På stua har vi en råtten bunnsvill på den ene ytterveggen, å der vi må kappe ut så vi får lagt ned ny bunnsvill. Isolasjon, lekter og panel skal legges på den veggen etterhvert. og resten av stua må vi få ferdig perlepanel og resten av taket. På to vegger skal det være sponplater og barokk tapet.
 • I mangler vi litt maling og fuging av gangflisene, samt alt listverk og montering av glassdøren inn til stuen.
 • På alle soverommene mangler vi utforinger på vinduene og alt listverk. I taket på jenterommet mangler det også panel.
 • Ute må hele huset males med visir og maling, trapp og veranda må bygges. Alt rotet må ryddes opp og vi må male muren og helst bytte kjellervinduene.
MEN mye har vi allerede gjort å da... 
ALT fra det gamle huset er revet - FOR en jobb. Både ute og inne.Nytt tak, nye takrenner, ny bordkledning, nye vinduer og drenering er gravd, garasjen er revet, alt av rør og el er nytt, kjøkkenet er oppe å går, flisene er lagt, maaange kilometer panel er oppe, mange kvadrat med golv er lagt på alle rom, panel er malt ++++++ samt at vi har flyttet og vasket ut av der vi bodde før, så må vi være mamma og Pål, å prøve å glede oss over det vakre vi venter til jul :)

HELDIGVIS har vi så mange gode venner og herlig familie
 som tar vare på oss og hjelper oss.

Meg og en herlig vennine jeg har på årets vømmøl :) lekker ja;)

Ha en fin dag alle sammen... Jeg tenkte ikke over at det var så mye igjen å gjøre før jeg skrev det ned !!
Klem fra Cathrine 


5 kommentarer:

 1. Dåke har no gjordt masse og då-tenk på det☺ Nærma seg ferdig for kvar dag!!☺

  Håpe du får ei kjempekoseleg helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Er av og til skummelt med sånne lister, når man ser hva man har igjen:P Men dere har jo vært kjempe flinke og virkelig stått på! Så med den farta dere har så går nok siste rest unna i en fei det også;)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Hjelpes..
  Dere har nok å gjøre...
  Skjønner nesten ikke at dere klarer å bo der jeg.. Flinke er dere.. Stå pÅ!!!!!

  Så du har kjøpt maxi cosi babysete.. Vi har også det, suuuuper fornøyde.. Brukervennelig til 1000!! Bra kjøp!

  KLemmer

  SvarSlett
 4. Du har blitt utfordret: http://amalieelisekvam.blogspot.com/2010/06/utfordring.html

  SvarSlett
 5. Hei, jeg leste om veslegutten deres som hadde kiss syndrom, vesla vår er 3 måneder og jeg frykter kanskje hun kan ha det men folk bare fnyser av meg.. :/ Hvordan skjønte du at han hadde kiss?
  Kan du sende meg en mail, på jeapett@bbnett.no og forklare litt om du har tid?? skal til helsesøster på tirsdag, og skal ta det opp nok engang og håpe på gehør!!!!Slitsomt. Hun gulper konstant. Spes når hun ligger på rygg!

  SvarSlett