onsdag 7. april 2010

ArbeidsmaurBordkledningen er ferdig på framsiden, og på kortsidene er underbordene klare. På baksiden er det noe murarbeid som må utføres først så der er det ikke gjort noe spesielt enda.
Men taksteinen er på plass oppe på taket og det er klart til å legge stein.


Har jo etterisolert, samt lekter utenpå murveggen så her blir det skikkelig brede vinduskarmer. Det blir lekkert synes jeg :)

Arbeidsmauren står på som bare det!
Litt råte i veggene stopper oss litt innvendig men ingenting stopper oss helt! Vi må bare rive litt mer enn vi hadde tenkt og må ha en takstmann til å se litt på det. Men sånn ellers tror vi selv at vi er i rute ;) vinduene står å venter på å bli satt inn og sånn ellers ser da bare ut som en byggeplass!

Men det er jo morsomt da, om man si det slik. Se framgang hver eneste dag,
og som vi gleder oss til å flytte dit.

Vil gjerne se andre bygge/restaurerings prosjekt så legg gjerne igjen en hilsen om du holder på med noe slikt. Ellers elsker jeg å få hilsener og kommentarer fra dere andre. Prøver å være så flink som mulig å titte rundt i bloggverden å legge igjen en hilsen selv også! Ha en fin kveld alle sammen. Pål er å på fotball å trener guttene han er trener for og jeg har litt bloggetid før jeg må hive meg rundt å gjøre noe fornuftig... som husarbeid feks. skulle vært å handlet litt mat å.... 


6 kommentarer:

 1. Dette blir jo kjempebra ;o)))
  Også så herlige, brede vinduskarmer, det er kjempetøft. Nesten så man kan ta med seg puta og pleddet og krype opp i vinduskarmen og sitte der og se på verden ;o)

  Gleder med til å se fortsettelsen -

  ps; arbeidsmauren var kjempetøff

  SvarSlett
 2. åå, så super spennende da..
  Gleder meg til å se fortsettelsen på dette eventyret:)

  Takk for super søte ord inne hos meg

  ~~~~~

  SvarSlett
 3. Hei går det unna, Cathrine! Dette blir bra!

  Og jo, klart det blir barn her i huset etterhvert :) Det gleder vi oss masse til når den tid kommer :)

  SvarSlett
 4. Sikker på at det her blir bra!:) Vi driv og å pussa opp eit gammalt hus. Etterisolering her og, så eg har breide vinduskarmer. Kjempekjekt:) Plass til mykje stæsj;)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Hei - det går fremover her ser jeg. Så gøy. Blir gøy når du kan begynne å "stæaje" litt rundt. Ha ei fin helg. Britt Eva

  SvarSlett
 6. Spennende. Gleder meg til fortsettelsen!

  Klem C.

  SvarSlett