torsdag 29. juli 2010

maler hus & bygger verandaVi er i full gang ute, å svigerfar er snill å hjelper oss med trapp og veranda... her skal vi få en koselig liten krok. Neste år blir det stor veranda på baksiden.
På trappa skal vi kjøpe en liten sofagruppe i rotting og noen planter. Tror det blir veldig koselig her.
Har også kommet litt igang med maling av huset... hvitt - hvitt - hvitt. muren og kjellervinudene er ferdig men har igjen en del på selve huset enda. Men har fått mye god hjelp her også.


Ha en flott sommerdag. Her er det HOT..
 og spesielt når man er gravid og hormonel. Får se litt hva jeg finner på i finværet.
Er 21 uker på vei idag :D 

klem fra Cathrine 

3 kommentarer:

 1. SÅ deilig med sooool, her er det regn.. Men som gravid skjønner jeg at sola ikke er fult så kjærkommen som vanlig.. hehe.. Hormonene skrur opp termostaten litt..

  Så spennende å ikke vite kjønn, og det er jo akkurat det samme hva det er.. Bare veldig spennend i 20 uker til for deg.. HErlig!

  KLemmer

  SvarSlett
 2. Så spennende med oppussing. Ser veldig bra ut så langt. Skjønner godt sola er slitsom når man er gravid. Kjenner alt til det, for å si det slik;). Spennende å ikke vite kjønn også. Viktigste er jo at man vet at bebisen har det bra og trives inne i magehuset. Artig å følge deg i dette svangerskapet også. Vi var jo i samme terminklubb på SM/NM i 2007;).

  Fortsatt lykke til med oppussing og ikke minst svangerskap. Stikker innom deg snart igjen;).

  Ha en god ettermiddag.

  Klem fra MArilinn

  SvarSlett
 3. Hei cathrine
  saa fint dere ahar faatt det!
  Braderefi,k dereen fin ferie ogsaa innimellom husprosjekter, barn og babyprosjekt! Saa bra aa hoere at alt gaar bra, selv om jeg regner m T du er sliten.

  Nyt de gode oyeblikkene! :)

  Sommerhilsen fr Aapent hus i spaniasol. :)

  SvarSlett