tirsdag 25. mai 2010

Flere bilder fra bryllups fotograferingen

Brudeparets yngste datter, en alldeles vakker jente

Parets 3 vakre barn
Lykkelig gift
Lille Marina Ariel
Lykke
brudeparet sammen med forloverne

Brud og forlover

hihi

En flott kristi himmelfartsdag med en herlig familie og mange flotte gjester.
Takk for at jeg fikk være med på dette.
 Det har vært travelt i det siste men ikveld skal jeg sette meg ned med bildene og sortere, samt redigere litt. Så brudeparet kan få bildene sine :)

Ha en flott dag alle sammen. Jeg har vært på min første svangerskaps-kontroll å er nå litt over 3 mnd på vei. Supert at tiden går så tregt, fordi vi har så mye å gjøre fremover. Når min kjære kommer fra jobb skal vi opp i huset å jobbe litt igjen. Ryggen er ikke helt med meg men får ta det med ro. Ellers sto alt bra til både med blodprøver og annet. Legen ville ikke lytte etter fosterlyd fordi hun mente det var så tidlig. Flott for meg at jeg har doppler og har hørt hjertelyd mange ganger selv, men syns hun kunne tatt seg tid til det da :)

Klem Cathrine

1 kommentar:

  1. Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg. Jeg hadde veldig lyst til å flytte på flekken for å si det sånn.. Men når det ikke lar seg gjøre får jeg heller konsentrere meg om å pusse opp her vi bor, for er jo ikke så verst plass det heller:)

    Flotte bilder du har tatt! Gratulerer med et nytt familiemedlem på vei:) Skal si du er effektiv som bygger ditt tredje hus midt oppi det hele! Du hadde en veldig koselig blogg så legger deg til i lista mi slik at jeg får med meg videre oppdateringer:)

    Ønsker deg en fin dag!

    Klemmer

    SvarSlett