tirsdag 4. mai 2010

Lillegutt er blitt 3 år.. og så ble det maaange roser :)


Roser til meg og roser til min kjære... i går kveld kjøpte jeg 40 roser til Pål... og skulle overraske han med da jeg kom hjem fra jobb, å da hadde han kjøpt 30 dyp røde roser til meg, å skrevet et veldig koselig kort.
Igår ble vår lille prins 3 år, tenk det. Tenk så heldig vi er som får oppleve at han blir 3 år. Da han fylte 2år var det akkurat like utrolig. Da han fylte 1 år hadde vi en vilter og morsom liten gutt. Så falt han og fikk en alvorlig hjerneblødning og vi holdt på i miste vår flotte sønn. Etter en tung periode og mange opp og nedturer så vi framgang hver eneste dag og så at denne gutten skulle kjempe! Sjarmøren vår som har kjempet seg tilbake til livet. Takk Linus for at akkurat du er gutten min!
Vi bor litt trangt og skal flytte snart, så første dle av bursdagen ble feiret hos min gufar med fam. da kona hans har bursdag på samme dag. Veldig koselig å treffes der. Pappan til Linus feiret med sin slekt på lørdag og på fredag skal vi feire med resten av familien min... også blir det Pål sin familie en dag. Sånn er det når man er mange familier i en... :)
I huset skjer det noe hele tiden men har vært en periode der vi gjør mye men ikke alt vises.. lite bilder derfra nå men vi maler smalpanel. Kvistlakk, grunning og maling. Halvblank på veggen og blank i taket.
Idag har jeg vært på dagvakt og ser virkelig fram til en fridag imorgen sammen med Linus. Emilie, min vakre pike skal i barnehagen.. min skjønne prinsesse..
Ha en fin kveld alle sammen... frustrerte fruer står vel på planen til de fleste;) jeg er trøøøøtt og min kjære er i huset å maler, Linus la seg kl 19 og sovnet på 1 minutt tror jeg. Storesnupp sluknet kl 20 og begge sover søtt nå. Mine herlige småtroll. Elsker dere!

3 kommentarer:

 1. Masse grattis til Linus:)
  Det bugner av roser hos dere med andre ord:) Herlig det vel:)
  Håper dere kommer dere i huset snart. Mye jobbing på dere ser jeg.....
  Vi har flyttet til en plass som heter Uthaug, det er på Fosen:) Råtrives og har ikke savnet Trondheim et sekund!!
  Ha fine dager og lykke til med huset:)

  SvarSlett
 2. Heia =) Gratulerer til (lille)STORE Linus!
  Så forresten at Adressa.no ble kåret "Årets lokale nettsted" og vant «Årets nyhetssak for lokal-TV» For saken om Linus!
  Gratulerer igjen og lykke til videre med huset! ER spennende å følge med...

  SvarSlett
 3. Å so kjekt Cathrine-gratulere♥ Du har nåke å sjå fram til!! Håpe du har det bra☺

  Klem M♥

  SvarSlett