torsdag 27. mai 2010

male eller kjøpe gulv... også kjøkken da :)

Ligner på et kjøkken iallefall :) veggene skal vi ta når benkeplatene er kappet å kommet på plass.

elsker kjøkkenet og idag kom den spesialbestilte benkeplaten til kjøkkenøya.
smarte snurrepipperier

er jo litt sjarm med det gamle tregolvet... meeen... er ikke helt overbevist... og min kjære er eller ikke heeeeelt enig. Jeg syns jo det er fint, men usikker likevel..

smurt hagemøbler idag å, ble skikkelig lekkert

Det har vært en lang men fin fridag, jeg og ungene var først noen timer oppe i huset og malte litt. Så dro vi på sykkeltur langs elvepromenaden, etter det dro vi på ridekurset som Emilie er med på hver torsdag og nå er lillebror i seng. Storesøss skal straks inn å sove, hun er ute med en vennine å sykler som hun gjør hver dag :)

Håper dere har hatt en fin dag også... beklager de dårlige bildene... (iPhone nok en gang)

5 kommentarer:

 1. Kjøkkenet blir kjempe fint:) Jeg synes egentlig det er litt stilig med gamlegulv, så jeg ville vel heller malt de enn å lagt nytt. Men hvis du ikke føler at det er helt dere ville jeg heller lagt ett gulv dere vet at dere blir 100% fornøyd med. For er jo lettest å endre på nå når dere er i gang fremfor senere. Blir spennende å se hva dere ender opp med:)

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Først av alt. Tusen takk for så koselig kommentar inne hos meg :)

  Så fint kjøkkenet deres blir. Lekkert kjøkken. Har samme selv, og det er så fint syns jeg :)
  Tøft gulv også!

  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se det flotte kjøkkenet ferdig.. :D
  Jeg synes malt gulv er VELDIG sjarmerende, men det blir jo en smaksak som dere må bli enige om. Det er jo også VELDIG mange fine kjøpegulv.
  Her i hjemmet er det alltid snakk om pris, så vi hadde valgt malt gulv.

  Lukke til! Klem Madelén

  SvarSlett
 4. wow, dette blir jo kjempe bra.. Spennende og se det ferdig. :) Synes det er veldig fint med malt tregulv, men kanskje det hadde vært finest med kjøpegulv? Vanskeligt valg da. :)
  Så lenge dere blir fornøyd så er det det viktigste.
  Takk for hyggelig kommentarer inne på siden min. :)
  Klem

  SvarSlett
 5. Oi, vanskelig valg! Gammelt tregulv har jo sitt sjarm, men hvordan er kvaliteten, og hvordan passer det på DERES kjøkken? Og er det solid og bra gulv til et kjøkken hvor det kan bli søl? Går det an å male nå, og bestemme seg senere? Æsj, det er jo greit å ha det ferdig og da. Nei sannelig om jeg vet!
  Men kjøkkenet blir veldig fint da! :) Er det micro over stekeovn? Angrer litt på at vi ikke ordnet slik høyvegg til kjøkkenet, men vi hadde jo så lite valg og muligheter når det gjalt dette kjøkkenet vårt. Ser veldig praktisk ut med sånn høyskap med integrert hvitevarer hvertfall :)

  SvarSlett