tirsdag 23. november 2010

19 dager til termin.. og kjellerstuen begynner å ligne på noe

 Panel med v-fas i taket og mdf plater med v-fas på veggene. Syns panelplatene er veldig fine når man velger fas og ikke bred perle. Ny 4 speilsdør er montert og NY ytterdør kommer idag til inngangen man skimter borte ved glava pakken der ;) Her blir det etterhvert en gang/grovinngang med varme og flis. Blir nok ikke før til våren. For nå skal vi ha ved der inne.
 Den lille ingangen der leder inn til det som skal bli vaskerom. Skal opp en delingsvegg like innenfor inngangen her så vi får delt av litt. Det blir en skikkelig vaskekjeller. Rørene til hele huset ligger åpne i deler av taket der inne og varmvannstanken står der. Så det blir ikke et bloggifisert vaskerom men jeg skal etterhvert gjøre det beste utav det. Skal også tørke klær der inne for rommet er såpass stort, samt at det straks blir montert vedovn der inne. Til venstre når man går inn der kommer man til mitt kommende foto/hobbyrom. 17 kvadrat som enn så lenge skal være mine :) etterhvert blir det nok soverom.
Trappeoppgangen og nye kjellervindu. under trappa skal vi kle igjen å lage en liten lekehule til ungene. Det skal bli skikkelig koselig :)
Trappnedgangen som jeg er utrolig fornøyd med. Noen liker ikke glassbyggerstein men jeg syns det gir et vakkert utrykk. Samtidig som det både er moderne og tidløst. Og vi fikk et fint skille mellom stue og trappehull.

Ha en flott dag alle sammen. Jeg har fått unna de siste kjøpene til babyen. Jammen ikke lenge til.
Men hodet peker oppover så skal på ultralyd å sjekke leie på mandag. Blir koselig å se den lille igjen :)

Klem Cathrine

2 kommentarer:

 1. Dåke er so effektive-eg er imponert!☺
  Og det blir fiiiint☺

  Det nærma seg termin også ja-superspennande☺☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Kjellern kommer til å bli så bra. Dere har fått det kjempe fint i huset.

  Jeg kommer ikke over at du kun er 19 dager unna termin jeg da... Hvor ble det av den tiden liksom. Lykke til når lille babyn melder sin ankomst

  Ha en fin uke.
  klem

  SvarSlett