tirsdag 16. november 2010

Endelig er pipa pusset!!!

Det blir ikke lagt skifer i første omgang men jeg skal male den mørk, mørk grå. Så får vi litt den samme følelsen. Istede skal kjelleren bli ferdig nå før jul og før babyen kommer :)

ikke se på rotet på kjøkkenbenken, jeg liker egentlig å ha den ryddig men ikke hver dag det blir som jeg har tenkt ;) men når vi er helt ferdig her, da skal det kunne komme overraskende besøk uten at jeg trenger å skjemmes. ;)

Her blir det kjellerstue på 32 kvadrat, samt at vi skal ha senga vår stående her og garderober. På det rommet der du ser teglstein skal jeg ha hobbyfotorom på 17 kvadrat. Gleder meg til å koble av der nede og ikke minst til å ta bilder. Skal beholde teglstein som en fin kontrast og murene skal være hvite i det rommet. I kjellerstuen blir det panel i taket, panelplater på veggene og hvitlasert "skipsgolv" :)

Idag har jeg vært på "gravidlunsj" sammen med noen av damene på barselgruppen min. Koselig :)
Resten av kvelden skal jeg bygge lego med prinsen, Pål jobber i kjelleren og Emilie skal en liten tur til nabogutten. SÅ blir det greys :):) Brus, potetgull og pledd i skuvsenga. LOVE IT!

2 kommentarer:

 1. Ting går framover☺
  Kjempe kjellar dåke har! Stor! Høyrest ut som dåke har gode planar for den☺
  Greys ja....♥

  Nyt kvelden☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Dette blir kjempe bra:) Flinke dere er som står på! Gleder meg til å se slutt resultatet:)

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem

  SvarSlett