torsdag 18. mars 2010

Det blir bordkledning.. og mandag begynner snekkerne i huset :)


JIPPI!!!!
og sef. alt annet som følger med... bordkledning, nytt tak, vinduer med sprosser og helrenovering innvendig :D litt usikker på hvilke sprosser som hadde passet fint.. elsker de med kryss øverst jeg men usikker...

innbydende eller hur?? men her skal vi få det sååå fint :) mye jobb å helrestaurere men plassen huset ligger er så fin og sentral og hagen er stor, så dette blir bra :)

Dagen idag har gått med til en tur på helsestasjon i dag tidlig og resten av dagen har jeg vært husmor. ryddet og kastet og sortert. Enda mye igjen her men ser iallfall greit ut enn så lenge. Etterpå skal ungene til pappan sin å jeg skal på kveldsvakt. Emilie skal på riding ikveld - stortrives der. Spennende å se om hun vil fortsette med det når hun blir større. Da blir det småbruk og hest ;)Tror kanskje eierne av  block-watne-husene gleder seg til alt skrotet forsvinner utenfor hos oss, så de slipper å se alt dette utover våren og sommeren! Jeg og Linus har allerde kjørt et stort hengerlass til miljøtorget og imorgen skal jeg ta et lass til.

Ha en flott dag alle sammen.. jeg ser lys.....2 kommentarer:

 1. Oi;) Ser du er igang igjen:) Så herlig:) Klart dette blir bra, leser mur eller ikke mur. Synes begge deler er fint, så her må smaken avgjøre:)
  Ønsker dere masse lykke til:)
  Klemmer:)

  SvarSlett
 2. Hvis det regner mere nå, så kan det jo hende at alt rundt huset deres bare flyter avgårde og blir borte av seg selv ;o)

  dette blir sikkert kjempebra uansett hvordan du gjør det - ha en flott helg, kos deg masse ;o)

  SvarSlett