lørdag 27. mars 2010

vintersko til Påske

Jeg og min kjære har vært med pappa å kjøpt oss vintersko til Påske :) pappa har gode priser på MX sport å det er jo genialt! SKAL IKKE fryse med disse gode varme, mye skoene!

Støvel som er spesialutviklet til aktiviteter i dyp snø. Uansett om man er isfisker eller kjører snøscooter, sørger Musher Pac for å holde føttene varme og tørre. Det høye skaftet kan strammes tett til, så isolasjonen er optimal, og snøfanget i toppen sørger for at snøen effektivt blir holdt ute. Den gode isoleringsevnen gjør den velegnet til stillesittende aktiviteter i lave temperaturer. Overdel: 100% vanntett og vukanisert naturgummi med 200 g. Thinsulate-isolasjon, justérbart skaft i vannavvisende nylon med reflekser. Fôr: Uttagbar Seeland comfort liner i ullfilt med Radiantex aluminiumsmembran, fukttransporterende polypropylen og 400 g. Thinsulate Ultra. Mellomsåle: Stabiliserende stålsvang. Yttersåle: Kraftig profilert naturgummi med stabiliserende hæl.


Nå er han hos en kompis å ser fotballkamp og jeg sløver litt i sofaen med pc`n og høy musikk! Etterpå blir det taco hos pappa og vigdis. Ha en fin lørdagskveld alle sammen

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med nye sko - men litt viktigar-gratulerer med nytt hus! Leng sia æ har fulgt med dæ skjønne æ-her e du jo i full gang med nytt prosjekt! God helg og klem!

  SvarSlett
 2. Grattis med supre sko ;o)

  Disse er helt supre,men husk en viktig ting...vær varm på beina når du tar dem på deg, for de slipper heller ikke ut kulden. Har prøvd det, og det var en bitter erfaring ;oS

  Kos dere masse i påska !!!

  SvarSlett
 3. De så utrolig god og varme ut de skoene!
  Gratulerer med nye :)

  Ønsker dere en god påske.
  Klem fra Linea.

  SvarSlett