onsdag 31. mars 2010

Da er det nytt undertak, nye lekter og større takutstikk


Bildene er fra i går.. gleder oss over framgangen! Så fort de får lektet ut vinduene kan vi begynne innvendig. Håper det kommer takstein idag :)
Morgenstund her nå, ungene har spist god påskefrokost og sett barnetv, bader nå å skal kle på seg før de skal til pappan sin et par dager. Ute begynner det virkelig å våres... å det er sååå herlig å se asfalt og gress igjen!!


Hus i solnedgang... Vakker solnedgang igår ikke sant!


Ønsker dere alle en nydelig påske
sammen med dem dere er
glad i,
 uansett hvor og hvordan den skal feires.mandag 29. mars 2010

da blir det byggeblogging


Da er snekkerne endelig igang og alle hjerter gleder seg!!
Idag har de startet med å fjerne lektene under gammeltaket og få mønet lenger ut, så takutstikket blir lenger.


I helga rev Pål taket og jeg hjalp han med takrennene, samt at jeg startet og fjerne murpussen rundt vinduene.
Gleder meg virkelig til vi ser framgang, for hver dag som går. Et skritt nærmere innflytting, gleder meg til å flytte fra der vi bor nå, både dyrt og trangt!

Ønsker dere alle sammen en flott påske, jeg starter påsken med å være syk. Håper jeg kommer meg fort. Hater å være i dårlig form. og får så dårlig samvittighet når ikke kan hjelpe Pål oppi huset. Han er der å jobber nå, jeg prøver å aktivisere ungene på en rolig måte, så vi ser film og slapper av.

♥♥♥

lørdag 27. mars 2010

vintersko til Påske

Jeg og min kjære har vært med pappa å kjøpt oss vintersko til Påske :) pappa har gode priser på MX sport å det er jo genialt! SKAL IKKE fryse med disse gode varme, mye skoene!

Støvel som er spesialutviklet til aktiviteter i dyp snø. Uansett om man er isfisker eller kjører snøscooter, sørger Musher Pac for å holde føttene varme og tørre. Det høye skaftet kan strammes tett til, så isolasjonen er optimal, og snøfanget i toppen sørger for at snøen effektivt blir holdt ute. Den gode isoleringsevnen gjør den velegnet til stillesittende aktiviteter i lave temperaturer. Overdel: 100% vanntett og vukanisert naturgummi med 200 g. Thinsulate-isolasjon, justérbart skaft i vannavvisende nylon med reflekser. Fôr: Uttagbar Seeland comfort liner i ullfilt med Radiantex aluminiumsmembran, fukttransporterende polypropylen og 400 g. Thinsulate Ultra. Mellomsåle: Stabiliserende stålsvang. Yttersåle: Kraftig profilert naturgummi med stabiliserende hæl.


Nå er han hos en kompis å ser fotballkamp og jeg sløver litt i sofaen med pc`n og høy musikk! Etterpå blir det taco hos pappa og vigdis. Ha en fin lørdagskveld alle sammen

fredag 26. mars 2010

kjøkken, byggestart og skrytebilder fra barneskirennet ;)

solær med eik benkeplate - ble kansje litt kjedelig


under - Lidingø med sort blank benkeplate - ble egentlig ganske fornøyd med dette. Både romantisk og maskulint på samme tid. Noen vi kjenner har en slik ventilator og jeg liker den mer og mer for hver gang jeg ser den.
Den store veggen med høyskap inneholder
kjøl, frys, micro, stekeovn og to høyskap med utrekkbare skap.


Men tror vi ender opp med Lidingø med eik benkeplate :D og idag starter snekkerene og alt av materiale til hele huset blir levert idag! gleder oss!! skal komme noen bilder etterhvert ;)

også noen skrytebilder fra barneskirennet ;)onsdag 24. mars 2010

morgenstund og barneskirenn


Dagen i dag er ikke så veldig solfylt men uansett herlig at det e rmye mildere ute. Imorgen håper jeg at banken gjør seg ferdig med papirene, for snekkerne står å tripper å venter! Lykke på jord når jeg ser den første spikeren blir slått inn.

Rødprikkete greenGate er mønsteret på de andre krusene mine, har et par stykker med blomstrete mønster å skal begynne å samle på disse. Blir nok noen skåler og fat etterhvert, og muggene er jo også nydelig. Har også er duk, den dere ser på bildet. Den kjøpte jeg på en interiør butikk i Trondheim for noen mnd siden og ikke brukt den før nå, ble ikke helt fortrolig med den, men den er jo sååå søt.
Jeg har fri idag også og er hjemme og koser meg sammen med Linus Matheo, å det vil vise seg om vi får gjort noe fornuftig. Akkurat nå er det katjakaj og bentebent, blogging og kaffe :) Støresøss er i barnehagen, å når vi henter henne senere i dag skal vi rett på det årlig barneskirennet som arrangeres på Levanger. Tredje gang for Emilie sin del og første gang Linus skal gå. Her er bilde fra 2008 og 2009-

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

tirsdag 23. mars 2010

Tegner kjøkken... blir mitt Ikea kjøkken nr 3!

og blir ikke helt enig med meg selv.... ikke får jeg lagt inn bildet her heller...
Det er mitt tredje nye Ikea kjøkken så jeg bør begynne å vite hva jeg liker å ikke ;) første var Abstrakt som vi tegnet og bygde i huset vi restaurerte på Hitra, var veldig fornøyd med det og likte godt den blanke finishen og de horisontale veggskapene.Mitt andre var et Lidingø som vi tegnet i nyhuset -Sitter nå å grubler å tenker på hvordan mitt/vårt tredje ikea kjøkken skal se ut :)
Akkurat nå liker jeg Solær og syns der et så enkelt og fint uten håndtak. Men lidingø er jo også lekkert da...
om vi velger solær blir det likevel med den doble porselen vasken og eik benkeplate.. tror jeg..
syns dette er vanskelig.. å samtidig må det jo bli et kjøkken som både jeg og Pål liker!
det romantiske og det enkle sliter litt i meg, på hver sin kant!!

Et praktfult dårlig bilde, men jeg sliter med å få kopiert skjermbilde å lagt inn bildet.. spurte Jorid om hjelp og fant den rette knappen, men det vil seg ikke, fikk kopiert og lagt inn med word vil ikke lagre. Noen som har et tips så jeg får hentet bilde fra ikea siden?

mandag 22. mars 2010

sola varmer og isen smelter


Hvor godt er det ikke å se sola igjen? herlig herlig! å flinke jenta mi som tegner så flotte tegninger og sover søtt sammen med Knerten, som forøvrig hadde en ulykke med en nabohund i går... mistet litt av det ene benet sitt...
Husmora har kjørt to hengerlass med skrot idag, begynner å få rydda opp å gjort klart til snekkering her nå! ble noe rot i banken så ble ikke byggestart i dag, men satser stort på at det blir denne uken da.


I ettermiddag har vi vært på Turn med ungene og hjem å spise middag. også sengetid. Ettermiddagen flyr avgårde men ungene storkoser seg i gymsalen hver mandag :)


Nå blir det litt kjærestetid når rosenborg kampen er over også sofa og tv resten av kvelden. Håper alle sammen har hatt en fin dag.
Klem

søndag 21. mars 2010

Søte putetrekk fra H&M

Vil ha... til jenterommet


Drea hadde lagt ut et tips om disse søte putetrekkene.. en prinsesse verdig...
Jeg har vært på tilivakt og nettop kommet hjem. Godt å starte dagen kl halv 7 å ha hele ettermiddagen fri. Pål er å ser fotballkamp hos en kompis og verdens vakreste barn er hos pappan sin. Savner dem sårt hver eneste gang... men må nok innfinne meg med det! Nå har jeg store planer om å få gjort noe hjemme.. å prøve meg på en time spinning ikveld... vært forkjølet å redusert så lenge nå.. tungt å trene med tette luftveier. Får se hva det blir til når det nærmer seg :)

Ha en flott søndag alle sammen.. skal ta en liten bloggrunde ikveld 

lørdag 20. mars 2010

Hadde jeg kunne levd på luft & kjærlighet, hadde jeg overlevdkjærligheten  man føler for familien sin..
kan den beskrives?
Det er så herlig, å få være mamma til 2 levende, vakre barn er nok lykken på jord!


Hver gang noen skriver eller sier at man må huske å være takknemlig for alt for man har uansett, tenker jeg at - DET er jeg, hver eneste dag! Har vært sååå nær å miste det kjæreste jeg har. Men til dere som ikke har opplevd det, vær akkurat like takknemlig uansett. Se positivt på alt som skjer... Jeg unner ingen å oppleve noe slikt! Det er akkurat like vondt å tenke på de værste dagene i mitt liv.

Samtidig ønsker jeg at alle kan finne en så god kjæreste som jeg har!!

God helg! Linus kom hjem fra sykehuset idag men har pappa helg så på mandag kommer de til meg. Gleder meg til å få kos og nuss av mine vakre små!

å sist men ikke minst.. ta en titt HER! En veninne har startet en ny nettbutikk

fredag 19. mars 2010

ambulanse og sykehustur igjen...


stakkar Linus gutten.. så mye han må gjennom! Kramper igjen i går formiidag, med ganske likt forløp som forrige gang. Men med hans historie med hjerneblødningen tar de ingen sjanser.... Mest trolig som følger av høy feber men senteret i hjernen som skal styre pemperaturen kan ha blitt skadet og da er det vanskelig å regulere selv. De vil ha han inne til observasjon noen dager. samt at crp`n 6 doblet seg i kveld så da fikk han iallefall bli igjen. Men han er som vanlig en tøff gutt!

Takk til alle rundt oss som bryr seg og sender gode ord og tanker... alt det som skjer ripper opp i hele historien med Linus.. vondt <3


torsdag 18. mars 2010

Det blir bordkledning.. og mandag begynner snekkerne i huset :)


JIPPI!!!!
og sef. alt annet som følger med... bordkledning, nytt tak, vinduer med sprosser og helrenovering innvendig :D litt usikker på hvilke sprosser som hadde passet fint.. elsker de med kryss øverst jeg men usikker...

innbydende eller hur?? men her skal vi få det sååå fint :) mye jobb å helrestaurere men plassen huset ligger er så fin og sentral og hagen er stor, så dette blir bra :)

Dagen idag har gått med til en tur på helsestasjon i dag tidlig og resten av dagen har jeg vært husmor. ryddet og kastet og sortert. Enda mye igjen her men ser iallfall greit ut enn så lenge. Etterpå skal ungene til pappan sin å jeg skal på kveldsvakt. Emilie skal på riding ikveld - stortrives der. Spennende å se om hun vil fortsette med det når hun blir større. Da blir det småbruk og hest ;)Tror kanskje eierne av  block-watne-husene gleder seg til alt skrotet forsvinner utenfor hos oss, så de slipper å se alt dette utover våren og sommeren! Jeg og Linus har allerde kjørt et stort hengerlass til miljøtorget og imorgen skal jeg ta et lass til.

Ha en flott dag alle sammen.. jeg ser lys.....